Welkom in een spectrum van Klassieke Chinese Geneeskunst, waaronder tui na, qi gong tui na, acupunctuur, kruidengeneeskunst, moxa, cupping, gua sha en de interne levenselixer oefeningen van tai ji quan (tai chi chuan) en qi gong (chi kung).

In Praktijk Balans & Welzijn "Lao Jia" zult u een zorgzaam verschil ervaren en zult u iets waardevols over uzelf leren.

Het pad van gezondheid en ziekte is gebaseerd op de status van qi, we acteren op deze qi als we een patiënt behandelen. Een inscriptie op een oude jadeplaat zegt ons: "Maak de qi stroom diep, het zal zich dan ophopen, als het zich ophoopt zal het expanderen, als het expandeert zal het zinken, als het zinkt zal het zich vestigen, als het zich vestigt zal het consolideren, als het consolideert zal het ontkiemen, als het ontkiemt zal het groeien, als het groeit zal het terugkeren, als het terugkeert zal het zich verenigen met de hemel. Als de hemel boven is, is de aarde onder; als je dit volgt zul je leven, als je hier tegenin gaat, zul je sterven."

Preventieve gezondheidszorg - Voor meer informatie klik hier.

Circle of Wu - Kring ter bevordering van de natuurlijke weg. Iets voor U? Klik hier om de eravringen van deelnemers te lezen.

Deelnemers ervaringen Lees hier wat de deelnemers aan onze therapieŽn ervan vinden.

Wellness & ontspanning Bent u op zoek naar totale ontspanning? Onze praktijk heeft diverse wellness arrangementen. Voor meer info klik hier.

Nieuwsblad Lees hier de digitale versie.

Praktijk Balans en Welzijn "Lao Jia" is gevestigd op
Meander 95, 6071 SC Swalmen.

We zijn open op
maandag t/m vrijdag van
08:00 – 12:00 uur; 13:00 – 17:00 uur; 18:30 – 21:00 uur
en zaterdag van
09:00 – 12:00 uur.

Intake en behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.
De tarieven vindt u hier.

De praktijk is telefonisch te bereiken op 0475 503455 of via email: info@praktijkbalansenwelzijn.nl.


Youtube

Google+